Καφέ νύχια, με τις σοκολατί αποχρώσεις να ξεχωρίζουν…

 

Κάθε νέα σεζόν φέρνει τις δικές της προτάσεις και ο τομέας του μανικιούρ δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα πολλές από τις τάσεις της μόδας που βλέπουμε στα ρούχα έχουν επιρροή και στα νύχια μας.

Για να είσαι λοιπόν ενημερωμένη από την κορφή ως τα νύχια, ετοιμάσαμε για σένα έναν οδηγό με όλες τις  τρέχουσες τάσεις στα νύχια.

Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε ποια χρώματα, σχέδια μανικιούρ και σχήματα νυχιών θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αυτή τη σεζόν.

 

Το καφέ χρώμα έχει κάνει τόσο έντονο αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της φετινής μόδας που δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως το καφέ είναι το νέο μαύρο.

Φυσικά το μανικιούρ μας δεν αποτελεί εξαίρεση, με όλες τις αποχρώσεις του καφέ, από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα, να δημιουργούν κομψά και εντυπωσιακά σχέδια νυχιών. Οι δύο αποχρώσεις που έχουν ξεχωρίσει όμως παραπάνω από τις υπόλοιπες είναι το σοκολατί και το coffee manicure.

Γενικά πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει εύκολα με την γκαρνταρόμπα μας, οπότε αυτό που μένει είναι να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση για το στυλ και την επιδερμίδα σου.

 

Από το γαλλικό με καφέ γραμμή μέχρι το πιο περίτεχνο nail art που μπορείς να φανταστείς, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια νυχιών για να δημιουργήσεις το τέλειο καφέ μανικιούρ που είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη τάση!

 

                                                                                                                                            πηγή

 

 
 
 

Accessibility Toolbar