Τα νύχια είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look μας. Εξάλλου, ένα περιποιημένο μανικιούρ μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση σε πολλές γυναίκες. Βέβαια για να θεωρείται ένα μανικιούρ πετυχημένο θα πρέπει να συμβαδίζει και με την εποχή. Έτσι, μιας που ήρθε η άνοιξη είναι η ώρα να ανανεώσεις τις επιλογές σου. Για το λόγο αυτό θα σου δείξουμε τις τάσεις στα νύχια που θα επικρατήσουν την Άνοιξη του 2023!

Ποια δε θα ήθελε ένα ανοιξιάτικο μανικιούρ που θα δείχνει μοντέρνο και που θα απογειώσει την εμφάνιση της; Ανακάλυψε λοιπόν τις νέες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη του 2023 προκειμένου να κάνεις εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν!

Ιδέες για μοντέρνα ανοιξιάτικα νύχια το 2023

 

 

Chrome νύχια

γυαλιστερά μανικιούρglazed donut nails

Μια τάση που βλέπουμε ήδη τους τελευταίους μήνες και που θα μας απασχολήσει πολύ την άνοιξη του 2023 είναι τα chrome νύχια, δηλαδή τα γυαλιστερά νύχια. Μάλιστα, μπορεί να έχεις ήδη δοκιμάσει τα glazed donut nails που αποτελούν μια εκδοχή τους και έχουν ξεχωρίσει. Το τέλειο με αυτό το μανικιούρ είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα σχήματα νυχιών και στα περισσότερα μήκη, ενώ κάνει το χέρι σου να δείχνει πολύ σικ!

Λουλούδια στα νύχια

μανικιούρ μαργαρίτεςπολύχρωμα λουλούδια νύχια

Τα φλοράλ μανικιούρ την άνοιξη δεν αποτελούν σίγουρα πρωτοτυπία. Ωστόσο, έχουν γίνει πια μια διαχρονική επιλογή για την εποχή αυτή. Ένα μανικιούρ με λουλούδια λοιπόν είναι μια τέλεια ιδέα για ένα ζωντανό μανικιούρ. Εξάλλου, ένα φλοράλ μανικιούρ δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι extravagant. Αν δε θέλεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις λευκά λουλούδια ή μικρά φλοράλ σχέδια.

 

Γαλλικό μανικιούρ με λεπτές άκρες

λεπτές μαύρες άκρες νύχια τάσεις νύχια άνοιξη 2023γαλάζιες άκρες νύχια τάσεις νύχια άνοιξη 2023

Το γαλλικό μανικιούρ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα! Ωστόσο, κάθε σεζόν προκύπτουν φρέσκιες και μοντέρνες παραλλαγές του. Έτσι, για την άνοιξη του 2023 αξίζει να δοκιμάσεις ένα γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτές άκρες, γνωστό και ως micro French manicure. Μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις ένα διαφορετικό χρώμα για τις άκρες, από μαύρο μέχρι παστέλ. Με μια τέτοια επιλογή το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και διακριτικό.

3D Διακοσμητικά στα νύχια

νύχια πέρλεςνύχια στρας τάσεις νύχια άνοιξη 2023

 

Αν σου αρέσουν τα πιο statement μανικιούρ τότε θα χαρείς να μάθεις ότι την φετινή άνοιξη τα 3d αξεσουάρ στα νύχια θα αποτελέσουν μεγάλη τάση! Στοιχεία όπως στρας, πέρλες, τρουκς και άλλα τέτοια είναι ότι πρέπει για ένα μανικιούρ που δε θα περάσει απαρατήρητο!

Παστέλ φωτεινά χρώματα

γαλάζιο μανικιούρμωβ μανικιούρ

Η άνοιξη φυσικά επιτάσσει χρώμα, από τα ρούχα μέχρι τα νύχια! Ένα παστέλ φωτεινό μανικιούρ λοιπόν είναι ότι πρέπει για να δείχνεις ταιριαστή με την εποχή. Μάλιστα, ένα τέτοιο χρώμα στα νύχια σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση! Χρώματα όπως το μωβ και το γαλάζιο είναι τέλειες επιλογές για ένα ζωντανό μανικιούρ τη φετινή άνοιξη!

                                                                                  πηγή