Πιο elegant και glam nail art δεν υπάρχει!

Η Jennifer Lopez είναι πιστή πελάτισσα του nail artist, Tom Bachik, εδώ και πολλά χρόνια.

jlo

Η star επισκέπτεται συχνά τον expert και δοκιμάζει μανικιούρ που βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της κάθε σεζόν. Αυτήν τη φορά, βέβαια, η JLo πήγε… ένα βήμα παραπέρα και δοκίμασε το πιο hot nail trend που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι.

Η 52χρονη star υιοθέτησε το milk bath nail trend με τα σχόλια και τα likes στο post να είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά.


Τι είναι το milk bath nail trend
Ο Tom Bachik δημοσίευσε στο Instagram του το nail art της Jennifer Lopez γράφοντας στο caption: «Ένα τέλειο μανικιούρ για την τέλεια Jennifer Lopez», με τους fans να το χαρακτηρίζουν «εντυπωσιακό», «όμορφο» και «classy».


Τι ακριβώς είναι, όμως, το milk bath nail trend; Πρόκειται για ένα απλό και «καθαρό» μανικιούρ, το οποίο είναι και διαχρονικό. Ο Bachik χρησιμοποίησε ως βάση ένα γαλακτερό βερνίκι νυχιών και στο τελείωμα του νυχιού χρησιμοποίησε άλλο βερνίκι το οποίο περιείχε shimmer. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το οβάλ σχήμα νυχιών της JLo το αποτέλεσμα ήταν… απλά wow!

Εσύ, αν θέλεις, μπορείς να μην προσθέσεις καθόλου λάμψη στο μανικιούρ σου και να επιλέξεις απλώς βερνίκια σε γαλακτερή απόχρωση. Και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό!

πηγή