Η νέα τάση στα νύχια για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022- 2023 είναι τα chameleon nails και είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε!

Μπορεί το Καλοκαίρι να μην έχει φύγει ακόμα, όμως οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς ήδη προετοιμάζουν τις νέες τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023 που για άλλη μία χρονιά κοντοζυγώνει. Στη νέα σεζόν φαίνεται ότι μία νέα τάση στα νύχια κάνει την εμφάνισή της και αυτή είναι τα chameleon nails.

Τα chameleon nails, είναι νύχια σε σκούρες αποχρώσεις που έχουν την τάση να αλλάζουν χρώματα όσο κουνάς τα χέρια σου. Θυμίζουν πολύ τα μεταλλικά νύχια, απλά οι αποχρώσεις τους είναι πάντα πολλές και διαφορετικές και δεν θα βγεις chameleon nails σε μονοχρωμία.

 

 Μυτερά chameleon νύχια σε μοβ και μπλε αποχρώσεις

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο τα chameleon νύχια είναι απόλυτα goth και extreme και γι’ αυτό αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ σου, αξίζει να τα δοκιμάσεις. Για να αναδείξεις τα goth σου νύχια σίγουρα ένα μυτερό σχήμα θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Chameleon νύχια: Η νέα τάση στα νύχια για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022 - 2023

 

 

Photo via: Pinterest

Μαύρα νύχια με chameleon σχέδια

Αν θεωρείς ότι τα chameleon νύχια είναι υπερβολικά για το δικό σου στιλ τότε υπάρχει εναλλακτική λύση. Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου μαύρα και να αναδείξεις μερικά από αυτά τα νύχια με chameleon σχέδια. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις την νέα τάση στα νύχια χωρίς να αλλάξεις το στιλ σου.

μαύρα-Chameleon νύχια-ιδέες-

 

Μπλε chameleon νύχια

Το μπλε είναι μία μοναδική επιλογή για chameleon νύχια. Η παρακάτω εικόνα άλλωστε ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Είναι goth, είναι σαγηνευτικά, είναι μοντέρνα και σίγουρα έχουν την δική τους προσωπικότητα. Τα chameleon νύχια σίγουρα θα σε κάνουν να διαφέρεις από το πλήθος!

μπλε-και-μοβ-Chameleon-νύχια-τάσεις-Φθινόπωρο Χειμώνας-ιδέες-

 

Photo via: Pinterest

 

Πράσινα chameleon νύχια με στρας

Μπορεί τα chameleon νύχια να είναι goth όμως όπως κάθε τάση, προσαρμόζεται στην εκάστοτε προσωπικότητα και στο εκάστοτε στιλ. Έτσι μπορείς να βάψεις τα νύχια σου σε πράσινες chameleon αποχρώσεις και να τα κάνεις να δείχνουν πιο σικ συνδυάζοντας τα με ένα μπεζ χρώμα και σικ στρας.

 
πράσινα-με-στρας-Chameleon-νύχια-τάσεις-Φθινόπωρο Χειμώνας-ιδέες-

 

Photo via: Pinterest

Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε chameleon νύχια

Οι  παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ είναι τόσες πολλές και προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες της εκάστοτε γυναίκας. Έτσι, μπορείς να κάνεις τα νύχια σου chameleon και να τα συνδυάσεις με μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που παίζει και αυτή σε chameleon αποχρώσεις.

πράσινα-και-μοβ-με-γαλλικό μανικιούρ-Chameleon-νύχια-τάσεις-Φθινόπωρο Χειμώνας-ιδέες-

 

Photo via: Pinterest

 
ιδέες-για-chameleon nails-το-Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-

 

Photo via: Pinterest

Τετράγωνα νύχια με chameleon χρώματα

Ουσιαστικά τα chameleon νύχια, είναι chameleon εξαιτίας του χρώματος και όχι του σχήματος. Έτσι μπορείς να κάνεις τα νύχια σου τετράγωνα είτε μιλάμε για κοντά είτε για μακριά νύχια και να φτιάξεις ένα chameleon μανικιούρ εξίσου μοντέρνο αλλά λιγότερο goth.

τετράγωνα-Chameleon νύχια-τάσεις Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-

 

Photo via: Pinterest

Συνδύασε τα chameleon νύχια με ματ αποχρώσεις

Αν θέλεις ένα ακόμη πιο σικ αποτέλεσμα με την συγκεκριμένη τάση η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δώσει μία ιδέα. Ματ σχέδια σε σκούρες πάντα αποχρώσεις που συνδυάζονται υπέροχα με chameleon nails της επιλογής σου. Εμείς θα διαλέγαμε σίγουρα το παρακάτω μανικιούρ!

 
τετράγωνα-Chameleon νύχια-με-ματ σχέδια-τάσεις Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-

 

Photo via: Pinterest

ιδέες-για-chameleon nails-το-Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-

 

Photo via: Pinterest

 Chameleon νύχια σε μοβ και χρυσό χρώμα

Το μοβ και το χρυσό είναι δύο χρώματα που συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους, δημιουργώντας σικ, extreme και πάντα μοντέρνα αποτελέσματα. Έτσι ακόμη και στα chameleon nails μπορείς να διαλέξεις αποχρώσεις του μοβ και του χρυσού χωρίς να το μετανιώσεις!

μοβ-και-χρυσά-chameleon nails-ιδέες-

 

Photo via: Pinterest

ιδέες-για-chameleon nails-το-Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-

 

Photo via: Pinterest

Chameleon νύχια σε όλα τα χρώματα

Μπορείς ακόμη και να παίξεις με πολλά και διαφορετικά χρώματα της παλέτας, κάνοντάς τα όλα να μοιάζουν chameleon. Είναι μία εντυπωσιακή ιδέα εμπνευσμένα από τα χρωματιστά νύχια του Καλοκαιριού που όμως, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν όλο τον χρόνο!

χρωματιστά-chameleon nails-ιδέες-

 

Photo via: Pinterest

Πηγή