Όμορφα χέρια σημαίνει αυτομάτως και όμορφα νύχια. Δείγμα υγείας και θηλυκότητας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας.
Οφείλουμε να τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα που χρειάζονται.
Τα νύχια αποτελούν ένα από τα σημεία που μια γυναίκα φροντίζει και περιποιείται, για να έχει μια άψογη εμφάνιση. H περιποίηση και η διακόσμηση των νυχιών έχει ξεκινήσει από την αρχαιότητα. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα καλοφτιαγμένα νύχια ως σύμβολο υγείας και νεότητας, καθιστώντας τα ιδιαίτερα επιθυμητά.

Cure Express

Πολλές γυναίκες έχουν αδύναμα αλλά και πολύ εύθραυστα νύχια. Τα αδύναμα νύχια έχουν την τάση να ξεφλουδίζουν αλλά και να σπάνε εύκολα κάτι που αποτελεί πρόβλημα για όλες εμάς τις γυναίκες μιας και τα νύχια μας είναι δείγμα ομορφιάς αλλά και γενικότερης υγείας. Τα σπασμένα αλλά και ξεφλουδισμένα νύχια πολλές φορές κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν άβολα και άσχημα για την αισθητική τους με αποτέλεσμα να προσπαθούν να καλύψουν τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια τους κάνοντας στην ουσία το πρόβλημα πιο εμφανές. Η λύση δεν είναι να καλύψουμε τα αδύναμα νύχια μας με επιφανειακές λύσεις αλλά να παράσχουμε την απαραίτητη φυσική ενδυνάμωση νυχιών που τόσο έχουν ανάγκη.

Την λύση στο πρόβλημα των σπασμένων νυχιών μας δίνουν οι θεραπείες νυχιών. Εφαρμόζονται καθημερινά στο σπίτι σας, σε καθαρά νύχια και μέσα σε λίγες μέρες είναι εμφανή η διαφορά και σε συνδιασμό με ένα μανικιούρ θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

 
Σκληρυντική θεραπεία νυχιών. Ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νύχια. ενδείκνυται για νύχια που είναι ευαίσθητα, λεπτά, που ξεφλουδίζουν, σχίζονται, που σπάνε εύκολα, που έχουν αδυνατίσει μετά τη χρήση των τεχνητών, που έχουν υποστεί καταπόνηση και φθορά από προηγούμενη χρήση  κακής ποιότητας υλικών, ή κακής τεχνικής, που δεν μακραίνουν κλπ.  Χρησιμοποιείται σε κούρα 2-4 εβδομάδων.
Τρόπος χρήσης: Σε καθαρά νύχια απαλλαγμένα από βερνίκια, την 1η μέρα απλώνουμε ένα στρώμα στην επιφάνεια των νυχιών, σαν να τα βάφουμε με μανό, τη 2η μέρα ξανά από πάνω ένα δεύτερο στρώμα, την 3η μέρα αφαιρέστε το  με ξεβαφτικό χωρίς ασετόν που δεν φθείρει τα νύχια και ξαναρχίστε από την αρχή με ένα στρώμα σε όλα τα νύχια, την επομένη ξανά δεύτερο στρώμα από πάνω, την 3η αφαίρεση   και αρχίζουμε από την αρχή την διαδικασία αυτό να συνεχιστεί για 2 έως 4 εβδομάδες και θα δείτε τα νύχια σας να μεταμορφώνονται.

 

Accessibility Toolbar