ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣΗ ώρα η καλή! Είσαι από τις τυχερές που βρήκανε τον ιδανικό άντρα! Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείς άφοβα να ψάχνεις ατελείωτες ώρες στο ίντερνετ ιδέες για το γάμο σου, το νυφικό σου, hairstyles και νύχια για νύφες! Ε λοιπόν, σε αυτό είμαστε ειδικοί! Θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο στυλ για το μανικιούρ και το πεντικιούρ στο γάμο σου! Λοιπόν, θα σου πω ένα μυστικό! Όλα εξαρτώνται από το νυφικό! Όλα όμως! Ο στολισμός, οι μπομπονιέρες, το στυλ του γαμπρού, το ρούχο της μαμάς σου, της πεθεράς σου, το μακιγιάζ, τα νύχια, για όλα μα όλα την δύναμη έχει το νυφικό σου! Αυτό θα καθορίσει το σχήμα των νυχιών σου, το χρώμα και το στυλ! Εμείς σου προτείνουμε 4 διαφορετικά νύχια για νύφες & χρώματα ανάλογα με το στυλ σου και εσύ ψάχνεις αμέσως νυφικό!
  • Ξεκινάμε με ένα βαθύ κόκκινο χρώμα για τις πιο τολμηρές νύφες, ταιριάζει πολύ σε χειμερινούς γάμους!
  • Εάν από την άλλη παντρεύεσαι καλοκαίρι και μαυρίζεις αρκετά, προτίμησε ένα απαλό σομόν χρώμα αντί για το λευκό.
  • Για να είσαι μέσα στην μόδα, μπορείς να δοκιμάσεις ένα μανικιούρ με εφαρμογή σαν δαντέλα, ταίριαξε το και με το νυφικό σου και θα είσαι σούπερ!
  • Τέλος, για να είσαι safe & chic, κάνε ένα καλό μανικιούρ, καλό όμως, με καθαρισμό από πετσάκια και πέρασε ένα nude χρώμα που να ταιριάζει στο δέρμα σου και θα έχεις τα πιο συγκλονιστικά νύχια για νύφες που έχουμε δει!
πηγή